Lead

Dec 11 07 12:31 PM

Tags : :

Assalammualaikum sume..

user posted image

Dapatkan Examo Ekonopek yang mengandungi:

1.EXAMO-CKM 500 - adalah sejenis makanan yang memberikan nutrien untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak. Ia dapat merawat masalah saraf dan mental; takut, cemas, runsing; memberi keyakinan dan membangkitkan semangat. Ia dapat menguatkan daya berfikir dan mencerdaskan akal serta membaiki daya tumpuan; menghapuskan letih lesu, serabut fikiran dan kelesuan otak.
EXAMO-CKM 500 juga merupakan makanan berzat mengandungi nutrien biokimia yang menyuburkan otak dengan menggalakkan pertumbuhan ramisaraf aksosomatik dan aksodendritik pada sel neuron otak.

2.EXAMO-CKM 500 PLUS - berfungsi mempercepatkan tindakbalas terhadap kesan dan khasiat EXAMO-CKM 500.

KENALI PERMASALAHAN OTAK DAN RAWATANNYA:

Adakah anda atau anak anda mengalami kebuntuan fikiran, payah hafalan, lembab berfikir,pelupa,pemalas serta emosi terganggu? Sekiranya ini berlaku, sudah tentulah prestasi pembelajaran akan turut terganggu. Keadaan tersebut bukanlah sesuatu yang diminta atau keadaan semulajadi bagi setiap orang.

Faktor pemakanan menyumbang hampir 100% kepada keadan cemerlang atau merosotnya prestasi minda. Pastikan anda tidak mengambil pemakanan neurotoksik yang berlebihan seperti aiskrim, cuka, asam dan ubat dadah.

Anda juga harus menghentikan aktiviti gegaran otak seperti menanduk bola atau menghantuk kepala. Keadaan ini akan mengganggu proses pertumbuhan rami saraf dendrit dan dendron bagi tujuan penyimpanan maklumat.

Usia yang meningkat juga mempengaruhi penurunan kualiti minda. Dengan pengambilan Examo CKM 500, masalah kurang daya ingatan dapat diatasi. Disamping pengambilan neurofilik yan dicadangkan seperti kekacang, kismis, tamar, anda akan merasai perbezaan yang amat ketara kepada kualiti minda anda.

Fikiran akan kembali cergas, bersemangat, rajin serta daya tumpuan yang meningkat. Cubalah dan rasainya sendiri.


Testimoni:

Saya sendiri menggunakannya. Hampir 6 bulan. Anak-anak lebih ceria, dan senang mengingat sesuatu yang diajar.
Anak saya berumur 4 tahun, masuk kelas budak 6 tahun dapat result yang lebih baik daripada sesetengah kawan yang lain.

Saya syorkan anda mencubanya .

CKM500-450 biji (2 biji sehari -ikut direction pada botol)

CKM500PLUS - 16 BIJI (seminggu sekali je)

HARGA PASARAN EKONOPEK : RM80.

CKM500 SAHAJA: RM56

CKM500PLUS SAHAJA: RM28

*kalau berminat nak cuba- email saya ok. [email protected]