Lead

Jun 16 06 1:14 PM

Tags : :

saya org baru dalam forum nie. sebenarnya saya nak cari tadika di kawasan segambut. sebelum tu saya dah lihat direktori tadika dan taska di laman web www.cahayamata.com Kalau boleh, kepada sesiapa yang tahu tadika di segambut dapat beri sedikit info......terima kasih
Quote    Reply   

#1 [url]

Jun 21 06 4:48 PM

saya dulu pernah tinggal kat taman sppk segambut.tapi tak tahu la sgt pasal tadika kat situ.skrg ni saya hantar anak kat taska raniya belakang utm jln semarak.semenjak saya hantar anak kat situ dah byk saya nampak perkembangan dia.

anak saya baru je 2 thn.sejak umur 1 lebih saya dah hantar taska(playschool) mmg bagus sgt.bersih,kemas bila kita jemput anak kat taska bukan main happy sangat.pagi-pagi jogging sekeliling taska ada senaman lps tu.lps makan pakai baju melayu ajar sembahyang.dari baby lagi dah ajar flash card.kebanyakkan cikgu2 guna bahasa inggeris.tak ada la budak-budak tu belajar je ada aktiviti lain yg dia suka kalu budak tu tak suka belajar dia org tak akan paksa sbb budak2 skrg tak suka di paksa.

tapi saya suka sgt tgk perkembangan anak saya kat taska tu.saya pun dah terlambat tahu pasal taska tu.dulu anak saya hantar rumah org asyik cuti je bila je nak hantar asyik nangis je.tapi bila saya hantar taska ni dia sendiri masuk ke dlm taska. siap cium ,salam dan bye2 lagi
tiap 6 bln ada report kad.

taska ni pernah masuk dlm majalah pa&ma.saya tahu pun dr majalah pa&ma

tadika dan taska raniya
no 5 jln kent 2
off jln maktab
5400 kuala lumpur.

no tel 03 26945404

Quote    Reply   
Add Reply

Quick Reply

bbcode help